Poppenhuis

DSC_0975

DSC_0965

Mijn eigen poppenhuis van vroeger, was niet meer terug te vinden. Dat is van nichtje naar nichtje gegaan, en waarschijnlijk ooit ook bij de kringloopwinkel terecht gekomen toen de jongste in de familie de poppenfase voorbij was. Maar gelukkig is daar marktplaats. Zo vond ik dit vintage Lundby poppenhuis. Het was geel, en versleten, en ook een beetje muf. Alhoewel Rava het in oorspronkelijke staat al een fantastisch object vond, besloot ik toch om het helemaal te strippen en te verven. Met wat restjes behang, werd het een heerlijk nieuw poppenhuis voor de little people & Friends.

Hieronder een foto van het huis zoals ik het kocht:

DSC_0929

Alhoewel het best prima bij ons behangetje kleurde, ben ik toch meer content met zijn huidige look.

We gebruiken wat meubeltjes uit de kringloopwinkel, en bij een speelgoedwinkel gespecialiseerd in houten speelgoed kocht ik ook wat houten meubeltjes.

Het enige probleem is nu, dat het huis zo mooi is geworden, dat ik mijn kleine slopertje er bijna niet mee durf te laten spelen.

8 Reacties op “Poppenhuis

  1. mooi! Ik heb een door mijn zus voor mijn 6e verjaardag gemaakt poppenhuis. Helaas heb ik zelf geen dochter gekregen om het aan door te geven.

  2. Wat ziet die er old school maar super gaaf uit zeg ! Heerlijk om zulke mooie dingen te zien hahah !
    Voor als je hem nog wilt opknappen , kijk eens op https://www.kupino.nl/folders/coop hier vind ik vaak handige en goedkope spullen om te renoveren/poetsen misschien een handige tip?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s