DIY: Het snelle zelfgemaakte babybroekje van Eefje

PicMonkey broekjes

Ik  was de laatste tijd nogal fanatiek achter het naaimachine, het leek zowaar een broekjesfabriek hier in huize e&y. Toen ik een aantal van de broekjes op instagram plaatste, kreeg ik verscheidene vragen voor het patroon en hoe deze broekjes te maken. Daarom besloot ik bij deze mijn zelfgetekende patroon te digitaliseren en hier met jullie te delen. Het patroon (maatje 50/56), getekend op ware grootte op A4 vind je hier: broekje001 De beschrijving is als volgt: Het vlugge zelfgemaakte babybroekje van Eefje

Vergeet niet dat, wanneer  je aan de slag gaat, ik  geen professioneel patroontekenaar ben, en ook nog een luie naaister die van snel en gemakkelijk houdt. Voor mij is dit patroon perfect, maar vooralsnog heb ik geen baby om de gemaakte broekjes aan te trekken.

Mocht u gefrustreerd achter het naaimachine vandaan komen, broekspijpen ondersteboven en achterstevoren gestikt hebben of ander naaimachine-leed heeft moeten doorstaan, dan ben ik hiervoor niet aansprakelijk te stellen…

Ik vind het natuurlijk wel hartstikke leuk om het resultaat te zien mocht je je eigen broekjesfabriek gestart zijn!

Advertenties

10 Reacties op “DIY: Het snelle zelfgemaakte babybroekje van Eefje

  1. Super leuk. Ik ga er morgen gelijk mee aan de slag! Mag ik vragen waar je het stofje met de franse print hebt gekocht. Die zoek ik al zo lang….. vindt hem alleen maar in 100% katoen…..

    • Dankjewel, veel maakplezier gewenst! Je bedoelt dat blauw-witte toile du jour stofje toch? Dat vond ik ooit op een markt. Hoeveel heb je nodig? Ik heb nog wel een stukje liggen voor een klein maat babybroekje. Mag je wel hebben als je wilt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s