Wij gingen even naar Maastricht

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PicMonkey Collage

Omdat we ons plots realiseerden dat we over niet al te lange tijd niet meer enkel met zijn tweetjes zijn, planden we een lekker decadent weekend Maastricht. We sliepen in een suite van het voormalig koetshuis van kasteel de Hoogenweerth, wat zeker aan te raden is vanwege de gave locatie en de verschillende stijl en architectuur die alle suites zo bijzonder maakt.

witloof_15062013_001_large

witloof

Foto’s via Witloof.

We aten bij Belgisch Eetkafeetje Witloof, waar ik helemaal lyrisch werd van het fantastische interieur, en de geweldige kaasfondue geserveerd op allerlei prachtservies. Ik zou gewoon nu meteen de website even checken en zeker een reservatie maken mocht je in Maastricht belanden. Zoals de website vermeldt: Op restaurant gaan wordt nu wel bijzonder plezant.  Jazeker, vonden wij.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik hou van ontbijten met taart en zoetigheid, zeker nu met die heusewonderbaby in mijn buik, en ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat dit prima lukt in Maastricht. Dus nadat we ons tegoed hadden gedaan aan Limburgse vlaai en meer lekkers bezochten we de D(esign)-day in de timmerfabriek. Tijdens D(esign)-day wordt design gepresenteerd in Maastricht. D(esign)-day biedt een podium aan designers die graag vertellen over hun werk, specialisme en passie. In het voorjaar van 2014 zal de 9e editie gehouden worden. Als je in de buurt bent, of een excuus zoekt om een weekendje weg te plannen, zou ik zeker gaan kijken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De bovenstaande kopjes in zacht pastel, kocht ik bij Ontwerpstudio Anne Quakernaat. Zij ontwerpt prachtig servies en vazen in organische vormen, in allerhande fijne snoepkleurtjes.

Advertenties

8 Reacties op “Wij gingen even naar Maastricht

  1. Ziet er prachtig uit op de foto’s. Ik moet ook nodig eens een weekendje Maastricht plannen – ik heb er nota bene familie wonen! – maar het komt er steeds niet van. Nu heb ik een reden om het wel te doen 🙂

  2. Jaaah Witloof daar aten wij ook ooit. Ik werd er ook helemaal wild van de inrichting. Heb daar een hoop ideeën opgedaan. Ook heerlijk eten trouwens. Maastricht is echt een heerlijke stad om even helemaal weg te zijn vind ik altijd. Slim dat jullie dat nog even gedaan hebben samen. Ik word zo onderhand wel nieuwsgierig naar jullie wonderbaby hoor, duurt niet al te lang mee nu hè?

    • Inderdaad een heerlijke stad, was veel te lang geleden voor mij. Leuk dat jullie ook bij Witloof aten, wij zijn fan!
      Een week of 7 nog voordat ze komt, kan niet meer wachten-eindelijk!! Genieten jullie van jullie prachtige kleinzoon?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s