Een fijn weekend, ondanks de dikke regen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hallo dikke regen. Ga eens weg. Ik wil blote-voeten-schoenen dragen, en niet maar voor een dagje tussendoor. Ik wil picknicken op het groene gras en luieren op het terras. En een grote zonnebril op. En ook wil ik graag elke dag vegetarische worstjes en gevulde champignons van de barbecue eten. Maar dat doe je meestal niet als het regent. Eigenlijk bof ik dus maar dat ik het hele weekend moet werken.

En heb jij nog leuke pinksteractiviteiten op de kalender staan? Fijn lang weekend gewenst, met of zonder regen!

Advertenties

6 Reacties op “Een fijn weekend, ondanks de dikke regen

  1. Oh ja die blote voeten schoenen!! Ik heb er zo’n zin in! Wij gaan dit weekend op bezoek bij vakantievrienden, misschien komt de zomersfeer er dan een beetje in…. Jij ook een fijn weekend, ondanks het werk.

  2. Hier same feeling, paar deurtjes in de grondverf zetten en morgen naar mooie zooitjes op jacht in amsterdam, k bezoek het winkeltje van all the luck in the world! Zuppa zin in, pluutje mee maar! Jij ook n fijn weekend. Zelf lekker koken of bakken is ook best gezellig met dit weer!

  3. Hear hear! Ik wil ook zooooomer!
    Wij gaan een weekendje naar de Gaume, en daar is een microklimaat wat vaak net iets beter is qua temperatuur dan bij ons. Heb ik me laten vertellen….

  4. Hoi, ik wil ook graag zon.De regen is goed voor de planten buiten dus dat ik hou ik mezelf maar voor. Verder geen plannen voor het weekend, we wachten het weer af. Binnen zijn als het regent vind ik ook wel gezellig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s